News:

COMMERCIAL SITES: Please note - if WANT A BANNER LINK? displayed on this site, please contact FEMMEFIGHT

3 vs 3 Kadin Kavgasi - Bolum 1 (Turkish Story)

• 0 Replies
  • 2189 Views
*

Offline wrestling and fight love

• God Member
  • 110
  • Stealing girlfriend match is my favorite
3 vs 3 Kadin Kavgasi - Bolum 1 (Turkish Story)
« on: July 17, 2022, 08:46:20 PM »
Ben (Feride): Yas: 38, Boy: 1.71, Kilo: 66, Ayakkabi numaram: 39, Dalgali sacli, beyaz tenli, hafif kalin baldirli, iri - fit

Handan: Yas: 36, Boy: 1.66, Kilo: 62, Ayakkabi numarasi: 37, Sarisin, bugday tenli, iri

Zehra: Yas: 22, Boy: 1.60, Kilo: 53, Ayakkabi numarasi: 36, siyah duz sacli, beyaz tenli, hafif fit

vs

Tulay: Yas: 38, Boy: 1.71, Kilo: 64, Ayakkabi numarasi: 40, kapali, kalin bacakli, benden az daha koyu tenli, iri - fit

Refika: Yas: 34, Boy: 1.69, Kilo: 58, Ayakkabi numarasi: 37, siyah sacli, esmer, fit

Saliha: Yas: 22, Boy: 1.62, Kilo, 50, Ayakkabi numarasi: 36, kapali, beyaz tenli, hafif fit

Ben Feride, Zehra'nin teyzesiyim. Esimden bosandigim icin, evde tek kaliyorum ve Zehra'nin universitesi evinden farkli bir sehirde oldugundan iki senedir bende kaliyor. Cevrem hic genis degil, sadece Handan ile geziyorum. Diger insanlarla iyi anlasamiyorum, bu durumdan dolayi birkac kez sac saca girmisligim ve bircok kadinin sacini yolmuslugum bile vardi. Zehra cok faal bir kiz, tipki kardesim gibi. Inatci ve kavgaci yapisi bana cekmis olsa gerek, bircok kez kavga ettigine sahit oldum. Universiteden atilmasindan korkuyordum. Yaklasik iki ay once... Zehra eve kirli, yirtik kiyafetlerle ve saci darmadagin, yuzunde bes parmak iziyle kipkirmizi bir sekilde gelmisti. Gozlerinden cok fazla agladigini gormustum.

"Zehra, bu ne hal?"
"Ka-kavga ettim..."
Bir anda hungur aglayarak bana simsiki sarildi. Sok icinde onu sakinlestirmeye calisiyordum.

"Kiminle, nasil oldu? Anlatsana kizim?" "Yan siniftan bir kiz... Koridorda surekli karsi karsiyaydik, yildizimiz sene basindan beri barismamisti. Benim adim okulda kavgaci Zehra'ya ciktigi icin kimse benimle pek zit gitmezdi, ama o kiz inadina ustume geliyordu. Dun sosyal agdan beni ekledigini gordum, bana 'Ayagini denk al, seni yolmayayim.' diye mesaj atti. Bugun okulda ondan hesap sordum, herkesin icinde ona dalmak uzereyken hoca geldi. Son dersti. Sosyal agdan bana yine mesaj atti. 'Cikista 100 metre ilerideki cikmaz sokaga gel, hesabini kesecegim senin.' dedi. O anki sinirimle dersten cikip onu darmadagin etmek istedim, ama sabretmeliydim. Ders cikisi arkadaslardan hemen ayrilip oraya dogru gittim. Orada uc kez kavga etmistim onceden, hepsini yolmustum. Neyse, uc dort dakika bekledikten sonra Saliha da oraya geldi. Bombos, hicbir binanin bakmadigi bir yer oldugu icin kimse ayirmadan kapisacaktik. Cantalari kir toz icindeki yere firlatip birbirimize tum gucumuzle saldirdik. Kapali oldugu icin sacina hamle yapmama engel olmaya calisiyordu. Firsat bulup suratina ve karnina calisip onu dusurmeye calistigimda cok sinirlendi ve tum gucuyle bana giristi. Celme takip yere dusurdu beni, sacini yolup tokatliyordu. Ciglik atip sarsilarak kurtulmaya calisiyordum. Cok sinirlenmistim, gozum dondu ve onu altima alip tum gucumle tokatlamaya basladim. Kollariyla beni engelledigi icin bes tokat yedi. Hareketten dolayi ayakkabilarimiz yerinden cikmisti, o corap giymemisti, ama uzun etegi vardi. Ben de gordugun gibi kot pantolon... Neyse, bes tokadin ardindan ayagiyla kasiklarima tekme sallayip altimdan kurtuldu ve gozu donmus bir sekilde bana saldirmaya basladi. Ona dis geciremiyordum, cok ama cok sinirliydim ama benden cok daha hizli dovusuyordu. Sert tokatlarina karsi koyamayip yere sirt ustu dustum, o da benimle birlikte ustume dustu. Cabuk bir sekilde dizleriyle ellerimi yere mihlayip beni kurtulamayacagim bir sekilde altina aldi. Yuzunden de anlayacagin gibi bes parmagi yuzumde cikti, oylesine taktigi bir yuzuk de vardi parmaginda. Yumrugu burnuma geldiginde burnum hafifce kanadi. Kurtulmaya calissam da o siska kiz beni evire cevire dovuyordu, dayanamayip aglamaya basladim. 'Noldu canim, dayagimi yiyorsun bakiyorum.' diye gulup ustumden kalkti ve yere dik oturup bacaklarini boynuma kistirdi; tum gucuyle sikiyordu. Gozum bugulansa da guldugunu anliyordum. Ayak bilegini geri cektikce bogulacak gibi oluyordum. Ellerim serbest oldugu icin bacaklarini yumruklamaya basladim, ama kavga sirasinda gucten dustugum icin nafileydi. Aglamaktan bogursem de bir sure sonra sesim kesilmisti. Ayaklarinin arasinda bacagina iki kere ust uste dokunarak sessizce pes ettim."

"Kizim ne diyorsun sen?! Eve nasil geldin peki?"

"Isin kotu yani o ya teyze... Is isten gectikten sonra bizim kizlar cok kotu bir sekilde bizi gordu. Saliha ciplak ayagiyla yuzume basmis zafer isareti yapiyordu. O keskin kokuyu unutamayacagim... Tam ayagini opersem birakacagini soylerken onlar geldi, neyse ki daha fazla teslim olmadan bizi ayirdilar. Ayirana kadar ayagi yuzumdeydi. Kizlar kavga yanlisi olmadigi icin ona saldirmadi. Beni yavasca eve biraktilar. "Hemen yerini soyle, onu elimden kimse alamayacak!" diye bagiriyordum. O sirada bagirislari duyan Handan kapiyi israrla calmaya basladi. Hemen kapiyi actim ve Handan daha bir sey demeden "Bir kiz yegenimi dovmus, ona ulasip agzinin payini verecegiz Handan!" dedim. "Zehra'yi mi? Zehra her turlu kazanir ama, cok guclu bir kiz. Nasil ya... Neyse, hemen bulalim onu." dedi.

Zehra lavabodayken gizlice telefonunu acip sosyal agdan konusmalara baktim, o diyalogu gorunce Saliha'ya yerini soylemesi icin mesaj attim. Kisa bir sure sonra cevap geldi. "Ne oldu, kizini dovdum diye koskoca kadin beni mi doveceksin? Iyi, yerim surasi." deyip adresini gonderdi. Mesajlari silecekken Zehra iceri girdi ve elimde telefonu gordugunde sendeleyerek yanima gelip telefonu aldi.

"Ah be teyze, olayi buyutmeyelim. Olan oldu, beni ezdi."

"Bizi kimse ezemez, bunu o kalin kafana sok!"
« Last Edit: July 17, 2022, 08:51:58 PM by wrestling and fight love »
MvM and MvF cyber matches are my favorites. We can talk the details :)

Trillian: scottrogre