News:

COMMERCIAL SITES: Please note - if WANT A BANNER LINK? displayed on this site, please contact FEMMEFIGHT

DEMET VS EBRU (Turkish)

• 0 Replies
  • 1579 Views
*

Offline knubbe

• Junior Member
  • **
  • 12
DEMET VS EBRU (Turkish)
« on: July 24, 2022, 09:18:39 PM »
ismim DEMET 24 yasinda 1.74 boyunda 60kiloda esmer uzun dalgali saclari olan bakimli bir bayanim.2 yildan beri bir ofiste calisiyordum ama ne yazikki durumlar kritik oluca patron maasimi dusurmeye kalkincaisi biraktim...Bir arkadasimin beni Enver bey ile tanistirmasiyla 2ay issizlikten sonra enver beyin yaninda ise basladim.. Enver bey cok yakisikli biriydi.Bekardi.Zaten tanistigimiz gun arabada yiyistik.Ertesi haftada evinde cilginca sex yaptik..Enver bey le tanismistim ama daha ise baslamamistim cunku enver beyin eski sekreteri EBRU yu bir turlu cikaramiyordu isten onun orada 2yildir calistigini ve aile dostu oldugunu soyluyordu.. Ben ise dah fazla sabrimin kalmadigini soyledimogun tartistik ve Enver bey buna bir cozum bulmustu:''ikimizde iste kalacak,biri telefona birimiz yazismalari yapacaktik bu gorevleri haftada bir degis tokus edecektik... Ben ''enver boyle brsey asla olaz dedim ..2saat konustuk ve enver beni ikna etti... Pzt geldi ve ben erkenden kalktim herzamanki MAVI MINI ETEGIMI SIYAH BAKLAVA DILIMLI CORAPLARIMI SIYAH YUKSEK TOPUKLU AYAKABIM ILE BEYAZ SEXI GOMLEGIMI GIYDIM.. COK GUZEL OLMALIYDIM VE EBRU DENEN O KIZI CATLATMALIYDIM... Is yerine geldim kapidan iceri girdigimde oouuwwww!!! dedim icimden.Ebru denen kiz cetin ceviz cikmisti cunku..Benden cok cok gzel degildi ama neydi o gogusler neydi oyle..mukemmel bir ebru vardi karsimda ve bir okadarda gicik..Kiz 180 filandi beni kiloalarda sarisindi ama kabul etmeliyimki fizigi benden biraz daha iyiydi. Oda benim giydiklerimi giymis ama minisi kirmizi renkliydi ayaklarina parmaklarini gosteren bir sex iayakkabi giymisti 39no vardi ayaklari benimkiler 37 idi ve herzaman buyuk ayaklarda iyidurur o ayakkabilar bilirim... Neyse gelelim olaya.oncelikle enver bey bizi tanistirdi falan fila onlari gecelim ben bu kizla 1haftada kanli bicakli oldum..Kiz beni tersliyo ben onu tersliyorum..Bana ise yeni girmis comez deneyimsiz biri gibi davraniyordu bende onu bozuyo laf sokuyordu...Bazen birbirimizi suzuyor acaba kavga ciksa kimkimi haklar diye ama ikimizde esit gibiydik.Enver bey bana daha yakin davraniyor,bu onu gicik ediyordu.3 4 hafta derken biz artik birbirimize oyle laflar ediyordukki bazen salak aptal gibi kelimelere bile donusuyordu... VE O GuN!!! bende o gun ise ilk girdigim gunku kiyafatler vardi.. ondada ogunku kirmizi kiyafetleri vardi..saat 10 gibi enver bey bize bir dosya getirdi sira bende oldugundan bana verdi..O gunlerde enver beyle soguktuk..ebru yuznden tabiiki.. O arada enver bey dosyayi biraktiktan sonra herzaman ki gibi alt kata ali beye cay icmeye gitmisti... Ebru ''ne o artik onu tatmin edemiyomusun araniz bozuk galiba''diyerek pis bir sekilde kisikca guldu...Ben kapa ceneni salak dedim.. telefon caldi ebru bakti.. ben icimden soyleniyordum.. Gorusme bittiginde Ebru ''kizim enver i en iyi ben bilirim senin gibi kadinlar biraz zor tatmin eder onu.ben sikilip birakmasaydim senin gbi kepazeye zor bakardi amaa neyse.... dedi cocuklar duymasindaki dominant teyze gibi...Artik kavga etmememiz icin hic bir neden yoktu..Benim cevap gecikmedi ''yaaa senin gibi gerizekali bir kizi ne yapsin baktki bu kiz salak sobu e bendende etkilenince seni atti basindan... dua et acidim kovacakti seni deyince ebru kizardi cok sinirlendi tabii oda beni got etti hemen.. ''Ben senin gibi ise girmeden 1 2 hafta altina yatip orospuluk edip onla birlikte olmadim ise girdim ve 2 ay sonra o geldi kendi senin nasil bi kahpe oldugunu anlayacaktir'' demezmi.... Ben kizim senidoverim agzia sicarim dedim..Ebru hizla ayaga kalkti ''gel bakalim kimkimi dovuyo gelde o suratini yolayim'' dedi Tam bir mahale kavgasiydi sanki..Tam sirasiydi onu altima alip cignemenin Buranin pasasi belli olacakti bugun.... ''gel lan buraya orospu bakalim ne olacak burada ya sen ya ben gidecek senin amina koyayim gor dedim o arada ne diyon sen yaaa fahise derken ebru birbirimizin ustune hizla giderek tam bir yumak halinde birbirimize girdik... KAVGA BAsLAMIsTI ?sTE.... ebruyla tam ama tam esit dusmustuk tekmeler tokatlar havada ucuyordu..cit cikmiyordu ikimizdende sadece homurtu nefes sesi ve biraz kisik aciya bagli inilti.. Ebru boyunun avantajiyla daha ustten vuruyordu ve giderek bana ayakta hakimiyet kuruyordu...2dk boyle gecti ebrunun tokatlari dahada siklasmisti neye ugradigimi sasirmistim cunku ona vuramiyordum..Tokatlari yuzume geldikce onun yuzunu goremiyor benim tokatlarim tekmelerim bosa gidiyordu. Sessizlik bozuldu benim tarafimdan ve aciyla irkilip cigligi bastim kufurleride Ebruda sen istedin senin agzina sicarim lan ben diyerek beni resmen yiyordu.O arada can simidi enver bey bey geldi..yuksek sesle kizginca NE OLUYO KIZLAR BURDA diye bagirdi ve hemen bizi ayirdi Ben birak enver beni... sacini basini yolayim su nun diyordum ebruda ''kizim elimde kalcaksin oldururum seni yaa ben diye bagiriyordu.Enver bey beni aldi ve eve arabasiyla goturdu ebru orda kaldi... bana yolda kiziyordu arabadan inerken kapida bana'' birdaha aranizda boyle birsey istemiyorum yarin sabah sizi baristiracagim onunla.. 3umuz konusacagiz dedi... ben itiraz ettim sonra enver gitti...