News:

PRODUCERS & OTHER FORUMS SITES: Please note - you MUST HAVE A RECIPROCAL LINK back to this site is you wish to ADVERTISE your site on this forum. If you do not have a link back to us, we will remove your posts with immiediate effect - 25th April 2010

Dilek vs Guler (Turkish)

• 0 Replies
  • 1559 Views
*

Offline knubbe

• Junior Member
  • **
  • 12
Dilek vs Guler (Turkish)
« on: July 27, 2022, 05:38:36 PM »
Merhaba ben Dilek,28 yasindayim,kolej mezunuyum,5 yillik mutlu bir evliligim var.Gecenlerde yasadigim bu olayi anlatmak istiyorum,Turkcemizde bir soz vardir “kol kirilir yen icinde kalir” diye ancak kazanmaktan oyle mutlu oldum ki bu sozu bir kereligine kullanmamaya karar verdim.Bir gun esimi fabrikasina yolladiktan sonra,kendime bir kahve yapmis pencerenin onunde bir taraftan guluk gazetelere bakarken bir taraftan da bahcemizde acan cicekleri seyretmeye koyuldum,boyle ne kadar zaman gecti bilmiyorum,calan telefonun sesiyle irkildim. Arayan kollejden arkadasim Guler’di.Guler banle ayni kollejden mezun olmus,sonra isletme ve ekonomi egitimi almisti.Halende bir firmada muhasebe ve finans mudrlugu yapmaktaydi.Kisa bir sohbetin ardindan bir aksam yemege davet ettim,itirazsiz kabul etti.Ne de olsa aramizda teklif yoktu.En iyi arkadaslarimdan biriydi,ustelik esim Oguz ile onun kocasi Suat ise cok eskiden iyi arkadaslardi.. Sonunda o aksam geldi,ben her zamanki gibi bir sohbet havasi olacagini bekliyordum,ancak o aksam kiyametin kopacagini nerden bilebilirdim.Yemege oturdugumuzda beyler rakiyi,Guler’le ben de sarabi tercih ettik,sohbette gunluk olaylardan,havadan sudan konusurken,bir ara Oguz ile Suat gencliklerinde meydana gelen bir grup kavgasina karistiklarini ve o kavgada cok kisinin yaralandigini falan anlatiyorlardi.Ilgiyle dinledik,sonra Guler durduk yerde sunlari soyledi: “Cocuklar siz kavga anlatirken aklima geldi,bir gun Dilekle de biz kolejdeyken iddialasip guresmistik” dedi, Kocam Oguz da:”vay demek sizinde gencliginizde bir kavga aniniz var ha,anlatsana Guler dedi” Ben ise soze girerek:”evet iddialastik,hatta gurestik,ama sonuc alamadik cunku guresi yatakhanede yapiyorduk tam guresirken yurdun muduru gelmis ve bizi ayirmisti.”dedim Bunun uzerine Guler de:”Ah dilekcigim,bir kere yanlis hatiliyorsun,yurdun muduru geldiginde sen benim altimda tokatlarimi yiyiyordun,benden o gun feci dayak yemistin,yurdun muduru gelmeseydi sen o yatakhaneden hastanelik olarak cikardin,ama tabii hatirlamaman normal cunku kimse dayak yedigi ani hatirlamak istemez.”dedi. Bu arada Suat benim elimden tutarak ayaga kaldirdi veetrafmda bir tur dondurerek” ne yani dayak yedin Guler’den yazik su fizige” dedi.Ben de gulerek itiraz ettim:”yahu bunun calismaktan beyni sulanmis,kapistik tamam da yarida kaldi yurt muduru bizi ayirdi” dedim. Guler de bunun uzerine”ne yani sen bana simdi yalanci mi diyorsun,yurt muduru geldiginde sen benim altimda aglamakli bir vaziyette,benden dayak yemekle mesguldun,sen yat kalk mudure Dua et,seni orada parcalayacaktim”dedi sinirli bir halde.Ben biraz gerilen ortami yumusatmak icin “tamam kapatalim bu konuyu” dedim,haliyle Guler yine lafa karisti”niye kapatiyormusuz,ne o dayak yedigini kocan duymasin mi istiyorsun,istiyorsan kapatiriz,ancak benim anlattiklarim gercek.” Ben:”bak Guler fazla olmaya basladin,surda ne kadar guzel yemek yiyiyorduk,olmus bitmis bir olayi niye saptirarak anlatiyorsun” dedim sinirlenerek.Artik ortam gerilmisti,bundan zevk duyan ise erkeklerdi,Guler:”ben gercekleri soyledim kizim,hic de saptirmiyorum” dedi.En iyi arkadasim Guler’i taniyamioum,ikimizde neredeyse burnumuzdan soluyorduk,iyi baslayan bir aksam emegi nerelere gelmisti,bu sefer soze beyler iristi:”Kizlar,ne tarisiyorsunuz,hala tas gibisiniz,tasi siksaniz suyunu cikarirsiniz,aranizda yapilacak yeni bir gures herseyi cozer,hem kim yalanci kim dogrucu onuda ogreniriz.” dedi Guler:”ah cok iyi olur,ne dersin Dilekcigim varmisin yeni bir gurese,sana muthis bir nostalji yasatacam,belliki sende hafiza kaybi var,benim altimdayken hafizanda yerine gelecek” diye cok agir konustu.Ben artik iyice sinirlendim ve bagirarak “Guler sen cok oldun benim evimde bana karsi boyle konusamazsin,guresse gures kavga ise kavga herseye varim,yillar evvel yarim kalan kavgamizi da tamamlamis oluruz” diye resti cektim.Esim bana “tamam bagirma sakin ol dedi” ve Suat’a donerek devam etti”Suatcigim anlasildi,bunla yarim kalan bir hesabi kapatacaklar,ben derim ki bu Pazar bizim evin salonunda bu is bitsin,cunku bizim evin salonu daha genis ama yinede siz biliriniz baska bir yer diyorsaniz uyariz” dedi.Suat tam cevabini verecekti ki Guler yine o edepsizce konusmasini yapti “tamam tamam Oguz bana uyar,denim Dilek bana benim evimde benimle boyle konusamasin demisti,evet seninle boyle konusmayacam ozur dilerim,seni kendi evinde dovucem,bu bana daha buyuk keyif verir.” Diye alay gecer gibi konusunca cok sinirlendim ve“tamam kizim pazara kanli bicakliyiz,elinden geleni ardina koyma,sen artik kasindin,seni kasimayi da bilirim,bu evde benim borum oter” diye sinirli bir halde Guler’e resmen meydan okudum.Esim Oguz da “evet benim Dilek sinirlendi mi tam sinirlenir,bazen beni bile dovecekmis gibi gelir,ben Dilek’in kazanacagindan eminim”diye bana destek cikti,Guler’in esi Suatsa:”hic emin olma Oguzcugum,son guler iyi Guler” diyerek kendi esine destek verdi. Bunun arkasindan Guler de”hadi kalk Suat gidelim,Pazar gunu nasilolsa gelecegiz,o zaman gorusuruz” diye sinirli bir halde soylendi.Ben de “gel gel gelecegin varsa goreceginde var” dedim.Ortam iyice geilmisti Suatla esini kocam yolcu etti,kapida kocam:”Dilek bari Guler’le tokalasarak ayrilin” diyince ben de”Hayir Oguz ben onunla ne tokalasirim ne de konusurum,Pazar gunu nasilolsa yumruklarimiz konusacak” dedim.Nihayet gittiler,bu durumdan en cok hoslanan beylerdi,gozleri bayram edecekti. O gece hic uyuyamadim,Cumartesi gunu esimle araba bakmaya gittik,ben bir otomobil begendim,ve esime de bunu soyledim,esim de bana”yarin Guler’i gureste yenerse sana bunu odul olarak alacagim” diye kulagima fisildadi ,bu beni iyice tahrik etti.Ayni gunun aksami ise ben cok gergindim,esim ise benle dalga geciyordu “Dilekcigim istersen yarinki macin pravasini benle yapabilirsin” diye.Ben o aksam ona esime hic pas vermedim,sabahi zor etim ve nihayet Pazar sabahi oldu,Suatla Guler’de saat:10 gibi geldiler,onlar hemen oturma odasina gectiler,ben de salonda soyunup bikinimle kaldim,bu arada oturma odasinin kapisi acildi ve Guler’in sesi duyuldu:”Bekle Dilekcigim geliyorum,” diye,ben de “gel bakalim” dedim.Ve sonunda Guler bikinili haliyle salona girdi,iste rakibem karsimdaydi,kocalarimiz son kez:kavgada kural yok,hersey serbest birisi pes edene kadar devam edecek.es eden herkesin duyacagi sekilde pes diyecek.”dediler,biz de kabul ettik,Bu arada esim eline bir duduk almis ve “benim duduk sesimi bekleyeceksiniz,size 30 saniye meydan okuma ve kufur etme suresi veriyorum,30.saniye onunda dudugu caldiktan sonra birbirinize girebilirsiniz.”dedi.Zaten gergin olan ortam iyice cildiracak noktaya getirmisti esim,sanirim oda bunu istiyordu.o 30 saniye icinde birbirimize ettigimiz kufurler,bir bayanin agzina alinmayacak kufurlerdi. Gene Guler:”Dilekcigim,yillar sonra yine sana dersini vericem,altimdayken bagirmaktan sesin kisilacak kaltak.”dedi,ben de”yillar onceki kavgada sen kazanmadin,ama senin gibi sillik bu olayi boyle hatrlar zaten.Birazdan senin yalanci bir orospu oldugun anlasilacak.”dedim.Guler:”Bana orospu dedin haa,seni kocanin gozu onunde kendi evinde evire cevire doveyim de aklin basina gelsin” dedi,tam ben cevap verecekken duduk caldi... Duduk sesini duyar duymaz birbirimize girdik,birbirimize tekme tokat girismistik,ilk dakikalar birbirimize ustunluk kuramadik,bu arda akilli davranmis,elimi guler’in bikinisinin icine sokarak goguslerini sikmaya basladim,Guler muthis bir ciglik atti,bu arada Guler’in yuzune bir tokat patlattim,Guler yere yikildi,hemen ustune usustum,Guler altimda zilmeye baslamisti,tokatlari yedikce cigliklar atiyordu.Ben ise hem zevk aliyor,hem de guler’e kjufurleri siraliyordum:”Ne oldu Gulercigim,ben sana burasi benim evim burada benim sozum gecer demistim degil mi sillik”diye bagirdigimi hatirliyorum,Tam o sirada Guler altimdan kurtuldu ve “bana yaptiklarinin hesabini odeyeceksin kaltak” diye ustume saldidi,Guler beni yuzustu yakalamisti,saclarimdan cekiyordu,ben kesik kesik ciglik atiyordum.Bana “nasil Dilekcigim hafizan yerine geldimi,yilar evvel de boyle altimda kivraniyordun daha bu baslangic” diyordu,Bir ara goz ucu ile eslerimize baktim,eslerimizin onu sertlesmisti,bu goruntu beni cok tahrik etti,o hisimla Guleri bir hareketle ustumden attim,Guler’le tekrar ayaktaydik,birbirimize yine girdik,bu sefer Guler’in karnina sert bir tekme savurdum,Guler aciyla tekrar yere yigildi.Guler’in tepesine bindim,suratina pes pese tokatlar patlattim,Guler’in dayanacak gucu kalmamisti:”arik pes et kaltak,yoksa buradan sag cikamayacan” diye bagirdim.Guler en sonunda pes etti.Ben zafer kazanmis bir kmutan edasiyla kocamin yanina gittim,azmis olan kocam ustume atladi ve”simdi gures sirasi bizde” diyerek banimle orada beraber oldu,Suat ise karisinin ustundeydi,bu olaydan sonra Guler’in agzini bicak acmiyordu,eslerimiz “oldu bitti,haydi artik barisin” dediler,bizde tokalasarak baristik,ancak Guler ben,imle hic konusmadi.Ben ise o gun zaferimi esimle beraber kutladik... Bu arada istedigim otomobili de esim bana odul olarak aldi,isin ilginc tarafi Guler’in arabasi da degismisti,Guler’in esi”bize iyi bir fantezi yasattilar,bence arabayi ikiside haketti” demis ve esinin arabasini degistirmisti...