News:

PRODUCERS & OTHER FORUMS SITES: Please note - you MUST HAVE A RECIPROCAL LINK back to this site is you wish to ADVERTISE your site on this forum. If you do not have a link back to us, we will remove your posts with immiediate effect - 25th April 2010

Aylin ve Mine (Turkish)

• 0 Replies
  • 2048 Views
*

Offline knubbe

• Junior Member
  • **
  • 12
Aylin ve Mine (Turkish)
« on: October 09, 2022, 09:06:39 PM »
merhaba ben ergin.size basimdan gecen bi animi anlatmak istedim.evliyim ******* ismi aylin.aylin 26 yasinda 1.70 boyunda 60 kg.bir gun telefon caldi kardesim aradi aksama esiyle birlikte(mine 1.72 63kg)bize gelmek istediklerini sikildiklarini soyledi.karimda bunu terettutsuz kabul etti.aksam bize geldikler yemek yedik daha sonra salonda sohbet etmeye basladik.sohbet sirasinda karim aylin kendisinin kucukken cok cazgir oldgunu kimsenin yaninda rahat edemedigini soledi.aramizda gulustuk.kardesim esininde bole oldugunu cok kez kavga ettigini soledi.bende esim kadar iyi olamayacagini soledim.kardesimde aksini iddaa etti.bu arada hanimlardan cok fazla ses cikmiyordu ki ****** meydan okumasina kadar... Esim bu konusulanlardan sonra 'evet benim cazgir oldugum dogru beni doven cikmadi kolay kolay cikamazda' demesinden sonra gozlerimiz bir anda Mine ye cevrildi.Mine el elden ustundur illaki cikan olur diyerek kavgaya yesil isik yakti.bizde kardesimle karilarimizi iyice gazladiktan snr kavga edin dedik.ikiside durduk yere nasil kavga etcez dediler.bizde olaya bi iddaa gibi bakmalari birbirlerini bi anlik en sevmedikleri kisi olarak gormelerini soledik.en sonunda dayanamadilar ve kavga teklifimizi kabul ettiler.soyle bir iki tarafi suzdugumde sanslarin esit oldugunu gordum.ikisininde tirnaklari uzun yirtici tiplerdi.son hazirliklari yaptik salonu actik karim ve mine ******* olan 2 tane gecelikle geldiler rahat olsun diye ve kavga basliodu artik.. ikiside birbirine sert bakislar atiolardi ve ilk hamleyi aylin yapti minenin sacindan yakaladigi gibi yere atti yerde ikiside birbirlerini bir eliyle yumruklayip bi elleride saclarindaydi.aylin bir hamleyle minenin ustune cikmayi basardi ve ardi ardina tokatlari minenin yuzunde patlatiyordu.mine aniden kalkti ve ikisi yeniden karsi karsiya geldiler aylin' hani yencektin bu kadarmi gucun ' diyerek hem kendini motive ediyor hemde rakibini sinirlendiyodu mine bu sozden sonra aniden bir tokatt atti ayline aylin yere dustu mine hemen ustune atladi ve aylinin yuzune tokat ustune tokat atiyordu.aylinden aci icinde sesler geliordu.mine uzun tirnaklariyla aylinin yuzunu adeta parcalamisti aylin en sonunda pes etti ve ' pes yeter sen kazandin ' dedi. ben karimi gidip kolundan kaldirdim sarildim cok iyiydin dedim elini yuzunu yikadim mineyi de tebrik ettim. mineyle aylin sarilip opustuler ve aylin mutlaka bunun bi rovansi olacagini soledi .