News:

PRODUCERS & OTHER FORUMS SITES: Please note - you MUST HAVE A RECIPROCAL LINK back to this site is you wish to ADVERTISE your site on this forum. If you do not have a link back to us, we will remove your posts with immiediate effect - 25th April 2010

Zelfoverschatting...

 • 7 Replies
 • 1180 Views
*

Offline Raycat

 • God Member
 • *****
 • 114
Zelfoverschatting...
« on: August 12, 2019, 07:46:49 PM »
Zelfoverschatting...

Celina is een 57 jarige vrouw die met haar 2 dochters in een eengezinswoning woont. Ze is sinds een aantal jaren gescheiden en heeft sindsdien de zorg van haar meiden alleen op zich genomen. Ze werkt al jaren op de cheque afdeling van een grote bank en ze heeft haar leven goed op de rit.

Ze is de laatste jaren ook erg gelukkig. Ze was jaren getrouwd met haar man Kees. Maar na een huwelijk van bijna 20 jaar was het beste er wel vanaf. Ze hadden hun 2 meiden maar dit waren al pubers dus die zorg werd ook minder. Verder begonnen ze meer en meer langs elkaar heen te leven en Celina wilde meer.

Ze wilde leven. Ze wilde passie en haar lijf vroeg om spanning. Haar man was geen slechte vent maar in tegenstelling tot haar zelf was hij wat uitgeblust geraakt in het leven. Celina had doordat haar 2 meiden groter werden meer vrije tijd en wilde hiervan genieten.

Terwijl ze al ver in de 50 was kreeg ze regelmatig complimentjes over haar uiterlijk. "Meid je ziet er hartstikke goed uit joh. En die en die kerel zie ik regelmatig naar je kijken." kreeg ze te horen van vriendinnen. En ze mocht er idd nog wezen vond ze zelf ook. Ze bekeek zich meer en meer in de spiegel en begon haar lijf weer helemaal te ontdekken.

Ze was een blondine met mooi lang licht golvend blond haar. Het haar droeg ze vaak nonchalant over haar schouders en dit gaf haar ook een lekkere jonge look. Ze had een lief maar krachtig gezicht. Verder had ze mooie volle borsten. Cup 80d. Haar man was altijd verzot geweest op haar zachte en volle borsten. Zijn gezicht begroef hij graag tussen haar geile boezem. Als Celina in de spiegel keek masseerde ze zelf vol trots haar borsten die inderdaad heerlijk vol en zacht waren. Zo vrouwelijk.

Verder was ze slank. Bij een lengte van 173 cm heeft ze een gewicht van 61 kg. Ze was misschien niet meer zo strak als toen ze 25 was maar ze mocht er wezen. Haar buikje was een kleine vrouwelijke welving en ze had prachtige ronde heupen. Een lekker strak kontje. Lekkere billen constateerde ze altijd voor de spiegel en masseerde haar kontje. Maar het was geen uitgezakte reet wat je bij veel vrouwen van haar leeftijd zag. En Celina genoot ook veel van haar lange krachtige benen. Ze had ferme dijen en mooie ranke benen. Dit was ook niet verwonderlijk omdat ze regelmatig naar de gym ging en iedere dag op en neer naar haar werk op de bank.

Na haar huwelijk ging er voor haar een nieuwe wereld open. Met vriendinnen ging ze regelmatig weet uit. Ze had een vreselijke lol en ze leek ook wel weer een opgewonden puber. Celina was vaak geil. Ze masturbeerde veel. Heel veel. Zelfs op haar werk moest ze af en toe stoom afblazen. Lekker met haar blote kont op de bril zitten en even heerlijk een potje masturberen.

Ook kreeg ze een kortstondige relatie met een jongere man. En Celina luste er wel pap van. Heerlijke en geile ongedwongen seks had ze met hem. Ze deed dingen die ze in haar wat brave huwelijk nooit had durven dromen. Ze genoot met volle teugen. Ze hield van romantiek maar ook van geile en platte seks waarbij ze krijste om in haar kut genomen te worden.

Maar ze kwam er na een maand of 8 achter dat er toch iets ontbrak in de relatie met de jongere man. Ze dumpte hem en dit kwam omdat Celina er achter begon te komen dat vrouwen toch ook erg interessant waren. Ze had deze gevoelens ook wel eens gehad toen ze een jaar of 20 was maar toen ze Kees ontmoeten verdrong ze deze naar de achtergrond.

Meer en meer echter ging ze zich interesseren voor vrouwen. En niet zoals normaal om er vriendinnen mee te worden. Nee ze keek met lust naar andere vrouwen. Ze vroeg zich af hoe het zou zijn om met een andere vrouw seks te hebben.

Daarom is ze op een dag naar een lesbisch café gegaan. Celina droeg altijd strakke broeken waarin haar ferme benen en lekkere kontje goed in uitkwamen. Ook vaak strakke bloesjes zodat haar boezem zichtbaar was. Uiteraard deed ze dit ook die avond naar het lesbisch café maar nu was haar broek net even strakker dan normaal en stond haar bloesje net even verder open.

Ze merkte dat ze in de smaak viel bij de dames. Ze had aan aandacht niet te klagen. Met een dame zoende ze die avond voor het eerst. De erotische spanning en het lichamelijke contact zelfs nog met kleren aan maakte Celina boter geil. Ook al had ze die eerste avond alleen gezoend. Ze kwam er tot haar eigen verbazing achter dat haar stringetje zeik en zeik nat was nadat ze deze in de avond uit trok.

Het was duidelijk. Celina wilde een vrouw beminnen en door een vrouw bemint worden. Ze kreeg een relatie met de 10 jaar jongere Manuela. De seks die de dames hadden was waanzinnig. Celina werd heerlijk bemint. Ze werd gebeft op een manier die ze nog nooit had ervaren. Manuela wist ook haar anale plekje te stimuleren wat Celina deed snakken naar adem. De 2 dames wisten elkaar te beminnen op een hemelse wijze.

Manuela liet Celina ook kennis maken met een andere opwindende bezigheid. Manuela hield van worstelen en had Celina uitgedaagd om samen is 1 op 1 te gaan worstelen met elkaar. Giechelend hadden de dames die slechts gekleed waren in een string met elkaar het gevecht aangegaan.

Celina had nog nooit eerder gestoeid of geworsteld. Ze werd in het begin dan ook door haar vriendin in allerlei houdgrepen genomen. Ze vond het een onwijs geile bezigheid en ze begon zich er steeds meer in te verdiepen. Ze bekeek worstelpartijtjes op internet. Las erover en met Manuela deed ze het regelmatig.

En ze was er goed in zo bleek. Kon Manuela haar de eerste partijtjes nog de baas dan was dit na verloop van tijd wel anders. Celina had talent zo bleek. Ze legde haar vriendin vast in schoolpins. En ze deed zelfs een facesit bij Manuele. Haar kontje plaatstje ze op het gezicht van haar minnares en hield haar benen opgevouwen vast onder haar schouders.

Het was echt ongelooflijk hoe goed Celina in korte tijd was geworden met worstelen. Het leek wel een tweede natuur voor haar zo vond ze zelf ook. En om iemand zo volledig te domineren maakte haar ook gewoon ongelooflijk geil. Vervelende wel was dat Manuela er na een tijdje geen zin meer in had. Celina was gewoon simpelweg te goed geworden.

Maar er moest natuurlijk ook gewoon gewerkt worden op de bank. Zoals altijd stapte de blonde 57 jarige Celina op haar fiets. Ze was weer gekleed in een lekkere strakke jeans waarin haar ranke benen goed zichtbaar waren. Haar broeken waren zo strak dat ze de welving van haar billen volgde en er ook een lichte welving in haar kruis zichtbaar was. Het maakt haar op de bank tot een verschijning. Vele en ook vaak jongere mannen keken haar toch altijd even na als ze heupwiegend voorbij liep. Verder een strakke blouse en een kort leren jackie en vlotte zwarte laarsjes.

Ze vond het half uurtje fietsen naar haar werk altijd heerlijk. Even haar benen goed laten werken en met haar haren in de wind. Ze kwam aan bij de bank. Shanta haar 32 jarige Hindoestaanse collega kwam ook net aan. "Goeie morgen Shan, heb je er zin in vandaag?"

"Oh hallo Celien. Nou het is weer maandag he. We mogen weer. haha goed weekend gehad?" vroeg ze aan Celina die haar fiets wegzette in het fietsenrek. "Ja hoor heerlijk weekendje gehad. Lekker met de meiden naar de bios geweest zaterdag en gisteren nog even wezen sporten."

"Weer wezen sporten? poeh Celien denk je ook een beetje aan ons collega's. Jij bent zo strak en fit wij vallen uit de toon bij jouw hoor." Grapte Shanta Het deed Celina een beetje blozen. Het was een lieve opmerking maar ook wel een beetje waar constateerde ze. Maar ze was niet arrogant dus wilde ze zichzelf absoluut niet zien als de vrouw met het strakste lijf op kantoor.

Celina en Shanti liepen het bankgebouw binnen naar het koffieapparaat. Daar stonden al hun andere collega's. Yvonne die net als Shanti 32 jaar was, Sharda een 48 jarige Surinaamse dame en Lenny de jongste van het stel met 25 jaar. In deze samenstelling werkte de meiden nu een paar jaar bij de bank op de afdeling cheques. Het was een heel leuk clubje. De vrouwen deden elkaar goed aanvullen en de karakters onderling klikte ook goed. De afdeling werd geleid door de eveneens 57 jarige Petra. Zij stond wel duidelijk boven de groep en was wat strenger maar ze was geen vervelende leidster.

De vrouwen liepen naar de afdeling. Dit was een ruime lange ruimte van bijna 30 meter lang en zo'n 10 meter breed. De dames zaten aan het einde achter een half gesloten wand. Het was een prettige werkplek met voldoende licht. Celina ging achter haar buro zitten en nam eerst een lekkere slok van haar koffie. Daarna stond ze op en deed haar jackie uit.

Yvonne merkte op " zo Celien heb je een nieuwe jeans. Wow he. Wel strak hi hi maar je kan het hebben." "Nou he inderdaad zeg Celien hoe heb je die broek aangekregen vanochtend met vaseline" grapte Sharda. Celina moest blozen om de opmerking van haar collega's. Ze had de jeans afgelopen vrijdag avond gekocht en het was haar zelf ook opgevallen dat ze er in de strakke blauwe jeans met vale vlekken goed uitzag. Maar het gaf haar toch al meer en meer groeiende zelfvertrouwen weer een boost.

De werkdag was inmiddels in volle gang en na een uurtje kwam Farida op hun afdeling. Farida was een Marokkaanse jonge vrouw van 34. Ze werkte sinds een half jaar op de afdeling personeels zaken. Celina en haar collega's hebben echt een enorme hekel aan deze meid. Ze is vreselijk arrogant en doet haar werk ook vaak maar half zodat zij het weer kunnen verbeteren en oplossen.

Farida is maar een klein vrouwtje van 160 cm maar wel vrij stevig. Niet dik maar een beetje gespierd. En omdat ze vaak op hakken loopt lijkt ze ook een stuk groter. Dit komt ook zeker door haar arrogante voorkomen. Ze heeft een grote mond en Celina die toch wat rustiger is heeft hier wel moeite mee net als haar collega's. Door de brutaliteit van Farida slaan ze vaak een beetje dicht.

"Zo hier hebben we de afdeling sloom weer hoor. Echt als ik jullie wat vraag duurt het altijd zo lang." zie Farida die arrogant met haar handen op haar heupen de ruimte in keek. "Afdeling sloom doe nou toch is een beetje aardig" merkte Sharda op.

Maar Farida ging nog even door met het beledigen van de dames van de afdeling checks voordat ze weer verder ging. "Wat een rot meid is dat toch" merkte Yvonne op. "Echt ik hoop dat ze hier nog is snel op rot." Het voorval was al weer snel vergeten omdat er op de afdeling op gebak werd getrakteerd. Dit was omdat afdelingshoofd Petra vandaag jarig was.

De dag verliep verder met nog een aantal incidenten met Farida. De Marokkaanse had nog wat gegevens van de afdeling checks nodig maar dit ging naar haar idee te langzaam. Ze deed haar beklag bij Petra over de langzame werkethiek van haar collega's.

In de kantine tijdens de pauze hadden de dames het er dan ook over. "Wat een arrogant, klein kreng is die meid zeg. Echt ik zou haar gewoon wat aan kunnen doen." merkte Celina op. Ze had vooral te doen met haar collega's Shanti en Sharda die niet goed met de jonge meid om konden gaan. De Marokkaanse was zo brutaal dat ze maar moeilijk weerwoord konden geven. Het feit dat haar collega's hier onder leiden kon Celina niet goed tegen.

"Echt meiden als ze nog een keer vervelend tegen ons doet dan sta ik niet in voor de gevolgen. Ik doe die meid echt nog is wat aan." "haha oh Celien ik zou dat wel willen zien hoor. Jij kan dat kleine wijf echt een pak slaag geven haha" merkte Lenny op. De vrouwen hadden daarna de grootste lol.

De bank ging altijd om 5 uur dicht. Vandaag ging Petra het afdelingshoofd om kwart voor 5 weg i.v.m. haar verjaardag. "Nou meiden sluit netjes af. Ik zie jullie morgen weer." Bijna iedereen was al naar huis. Alleen het personeel van de afdeling checks was er nog evenals Farida.

Farida moest nog even wat kopiëren en stond bij het kopie apparaat op de afdeling checks. Ze moest echter wachten omdat Shanti voor haar bezig was met het maken van kopieën. Het duurde naar haar zin te lang. Ze duwde de Hindoestaanse vrouw opzij en gaf aan dat ze even tussen door moest. "Nou zeg wat een brutaliteit? Dit kan toch niet?"

De vrouwen stonden perplex bij het brutale gedrag van de Marokkaanse Farida die echt overal lak aan had. Bij Celina brak er iets. Al een half jaar irriteerde ze de hele afdeling en ze vond dat ze het hier niet bij kon laten. "Zeg jij brutaal kreng. Hoe durf je iemand zo opzij te schuiven. Wij hebben allemaal zo'n genoeg van je!"

En ze ging voor Farida staan. Haar handen op haar heupen en in volle lengte. Ze was zowat een kop groter en ze voelde trots. Zij zou wel is even laten zien dat er hier niet met haar en haar collega's viel te sollen.

Maar Farida leek helemaal niet onder de indruk. "Zeg oud wijf. Ik zou maar niet zo'n grote mond hebben. Ik bepaal zelf wat ik doe en laat me zeker niet door zo'n oud wijf als jij de les lezen. En ze drukte haar borsten ferm tegen die van Celina aan. "Of wil je het soms uit vechten met mij?"

Deze zelfverzekerde houding van de kleine Farida verraste Celina wel. Ze had verwacht dat ze wel zou inbinden maar niets bleek minder waar. Ze dacht aan het vele worstelen met haar nieuwe vriendin. Ze had de laatste tijd heel veel zelfvertrouwen dus tot haar eigen verbazing zei de normaal wat schuchtere Celina "Is goed. Wij 1 op 1 gaan hier met elkaar worstelen. Dan zal ik je is een toontje lager laten zingen jij omhoog gevallen trut!"

De monden van haar collega's vielen open. Ze kenden Celina al jaren. Celina was een betrouwbare en lieve collega. Een fitte goed uitziende vrouw. En ze deed veel aan sport. Maar verder was ze vrij rustig en nooit op de voorgrond tredend. En nu daagde juist zij de kleine Marokkaanse uit voor een gevecht?

"Je durft wel" merkte Farida op. De kleine, jonge vrouw was blij verrast met de uitdaging van haar oudere collega. Ze ging er dan ook gretig op in. "Ok wij hier nu 1 op 1 worstelen. Maar jij hebt je collega's ik niet. Ik wil niet dat er ingegrepen word als ik de vloer met je aan ga vegen."

"Hahaha jij de vloer met mij aanvegen? Pffff bespottelijk. Maar ik snap je punt." En Celina draaide zich om naar haar collega's. "Meiden wat er ook gebeurd. Niet ingrijpen. Als ik zo klaar ben met deze kleine snotaap dan zullen we geen last meer van haar hebben. Die gaat een andere baan zoeken hihi."

Farida en Celina deden beide hun schoenen uit en stonden tegenover elkaar in het bankkantoor. Celina in haar strakke jeans en met haar rode strakke blouse aan. Ze zag er goed uit. Fit en met haar mooie lange benen en strakke kontje.

Tegenover haar de kleine Farida. In zwarte strakke broek met een fel gekleurde blouse hier op. Ze hadden beiden geen ideale kleding aan om te worstelen maar omdat ze allebei zo zijn gekleed is de strijd wel fair.

"Kom op Celien. Laat zien wat je kunt!" moedigt Yvonne haar aan. De andere vrouwen spoorde haar ook aan om te laten zien uit welk hout ze is gesneden. De 2 vrouwen omcirkelen elkaar. Met licht gebogen benen staan ze tegenover elkaar.

Celina doet de eerste aanval. Ze stapt in en wil met haar rechterarm het hoofd van Farida in een headlock nemen. Maar terwijl ze met haar arm probeert te grijpen pakt Farida haar arm beet. En duwt deze achter haar rug. Celina kijkt wat verschrikt door de snelle move van haar tegenstandster. Haar arm wordt achter haar rug gevouwen. Ze slaakt een korte kreet van pijn.

Farida heeft de arm van haar tegenstandster achter haar rug gevouwen. En Celina is nu met haar rug naar haar toe gedraaid. De kleine Marokkaanse plant haar voet in tussen de billen van haar langere rivale en duwt haar naar voren terwijl ze de arm los laat.

"HAAAHHHAAAAAAAAAAAHHHH" Een verschrikte kreet uitroepend en met grote stappen en zwaaiende armen wordt Celina naar voren geduwd. Ze valt languit op een buro waarbij allerlei kantoorartikelen en de vaste telefoon van tafel flikkeren.

Celina ligt languit op het buro en probeert snel op te staan. Ze is compleet verrast door wat er net met haar is gebeurd. Moedig staat ze echter weer op en valt haar rivale weer aan. Ze neemt een paar ferme stappen en strekt haar armen uit. Nu wil ze haar rechterbeen achter Farida haken om haar zo om te gooien.

De kleine vrouw ziet echter wat ze wil doen en draait opnieuw weg. Nu pakt ze Celina bij haar kraag van haar blouse en bij de broeksband van haar jeans. Deze is makkelijk te pakken omdat de blouse in de strakke jeans zit. Ze grijpt de broeksband goed beet en trekt de broek wat omhoog. De toch al strakke jeans wordt als een wedgie nog wat dieper in de bilnaad van Celina getrokken.

Celina hangt wat hulpeloos in de greep van haar rivale en wordt vervolgens over een ander buro gesmeten. "AAAHHHHHHHH" weer met een kreet van schrik belandt ze languit op een buro. Een computer neemt ze nu mee in haar val. Ze eindigt haar val terwijl ze van het buro lazert en op een stoel terecht komt met haar kont omhoog.

Klungelig en moeizaam staat Celina op. Haar strakke jeans zit wat ongemakkelijk omdat deze wat omhoog is getrokken en haar blouse hangt half uit haar broek. Met een wat verhit hoofd weet ze echter weer op te staan en aan te vallen.

Ze komt op Farida afgerend en dat is nogal onverstandig. Haar aanval is ongecontroleerd en weinig doordacht. De kleine vrouw pakt haar beide handen en trekt haar naar voren terwijl ze zelf op haar rug valt. Farida plant een voet in het kruis van haar langere rivale en gooit Celina zo over haar heen.

Celina komt terwijl ze schreeuwt van verbazing hard op haar rug terecht. "UNNNGGGHH OOOOH" ze kreunt. Maar veel tijd om te herstellen heeft ze echter niet. Haar kleine rivale pakt haar voeten. Buigt haar benen omhoog en vouwt Celina letterlijk dubbel. Ze gaat nadat Celina dubbel gevouwen ligt op de achterkant van Celina's bovenbenen zitten en kijkt zo in het gezicht van haar rivale.

Celina ligt letterlijk opgevouwen met haar kont omhoog en Farida bovenop haar. Celina haar armen liggen gespreid en ze kijkt met een wat onnozele uitdrukking in het gezicht van de lachende Marokkaanse. "Nou ik heb nog niet veel van je gezien. haha Je kan er echt geen ene reet van Celina. Dit gaat nog heel leuk worden."

De collega's van Celina bekijken het gevecht met open mond. Hun vriendin ging met een hoop branie het gevecht aan. En ze deed veel aan sport en leek zo zeker. Maar tot hun grote verbazing is het Farida die hun collega over tafels smijt en nu vast heeft gepind. "Celien kom op meid je kunt het." roept 1 van de dames vertwijfeld.

Maar ze ligt compleet vast. Ongemakkelijk opgevouwen met haar kont omhoog. Ze is vastgepind en kan geen kant meer op. Met haar armen kan ze niets grijpen. Ze ligt voor schut! Farida geeft haar rivale een paar flinke tikken op haar kont. Ze plaagt dat ze zo wel uren kunnen zitten. En dat Celina toch niets kan doen.

Maar de pin gaat haar zelf ook vervelen. Ze laat los en grijpt Celina bij haar blouse. Ze rukt de blouse open. De knoopjes vliegen eraf. Terwijl haar rivale nog onvast op haar voeten staat plant ze haar rechter voet op de borst van Celina en duwt haar naar achter.

"AAAAAAAAHHHHH" met wapperende armen valt Celina naar achter. Met een paar grote stappen achterwaarts nemend komt  ze hard tegen een kast met kantoorartikelen aan. Ze zakt in elkaar ligt met open blouse en gespreide benen op de grond terwijl de inhoud van de open kast op haar valt. "Oohhh ohh" zachtjes kreunend zit ze met gespreide benen op de grond.

Na wat bij zinnen te zijn gekomen staat ze kreunend op. Ze denkt "wat een afgang tot nog toe. Hoe kan dit??? Die meid is een kop kleiner. Ik moet iets doen ik sta voor schut." Hijgend en al wat bezweet en met een blouse die open is getrokken en half uit haar broek hangt staat ze weer in een vechters houding.

Ze is vol twijfel. Ze durft de kleine Marokkaanse eigenlijk niet meer aan te vallen. Maar ze moet. Nu opgeven zou een drama zijn. Ze zou nog arroganter worden dan ze al is. En Celina kon haar  collega's niet meer onder ogen komen als ze nu zou opgeven.

De dames pakken elkaars handen beet en beginnen elkaar te duwen in een test van kracht. Terwijl Celina kreunt en haar gezicht rood aan loopt lijkt Farida geen inspanning te hoeven doen. Ze is dan wel een kop kleiner dan de Hollandse vrouw maar is duidelijk sterker. Ze rukt haar handen los en pakt weer Celina's rechterarm en duwt deze achter haar rug.

En terwijl ze de arm van haar rivale achter haar rug heeft gevouwen en met haar andere hand het blonde haar van Celina beet heeft duwt ze haar tegenstandster hard op een buro. Celina ligt vastgepind op het buro met haar arm op haar rug.

Er staat nog gebak op de tafel ziet Farida en ze heeft een duivels plannetje. De hulpeloze vrouw duwt ze nu met haar gezicht in het slagroom gebak. "Vreet op jij dom wijf" commandeert ze. Celina wordt met haar gezicht in het gebak geduwd. Ze hapt naar lucht maar haar gezicht wordt met kracht in het gebak gehouden. Ze is echter volledig overgeleverd aan haar rivale. Ze kan geen kant op. Haar arm geklemd op haar rug. Ze moet eten.

Schrokkend neemt ze met tegenzin happen. Haar hele gezicht besmeurd onder slagroom en chocolade. De gebak smaakt smerig nu ze het onder dwang naar binnen moet schrokken terwijl ze hulpeloos op de tafel ligt. "Oh aasjeblieffffff ik ugh ugh blieffff ik kan niet meerrrr" mompelt Celina na grote stukken gebak te hebben opgeslurpt. Ze voelt zich vies en smerig en kan geen hap meer door haar keel krijgen.

"Jij dom oud wijf. Als ik zeg vreten dan doe je dat!" Farida pushend het besmeurde gezicht van haar langere collega nog een keer goed in het slagroom gebak maar ziet ook in dat het weinig zin meer heeft. Celina kokhalst van walging en kan geen hap meer binnen krijgen nu ze een halve taart onder dwang naar binnen heeft gewerkt. De kleine Marokkaanse trekt haar rivale op. Laat haar arm los en rukt Celina's blouse omlaag over haar schouders.

De blouse laat ze halverwege Celina's armen hangen zodat deze haar armen niet vrij kan bewegen. Ze draait Celina om zodat ze de langere vrouw recht voor zich heeft staan. Ze kan doordat haar tegenstandster met haar armen vast in haar blouse staat lekker haar gang gaan.

"Hier brutaal oud wijf!" En Farida ramt haar rechter vuist hard in Celina's buikje. "UNNGGGHH!" Celina krijgt een harde stomp in haar buik. Ze kreunt en klapt met haar lijf dubbel. En weer slaat Farida in haar buik. En weer, en weer. De oudere dame krijgt een serie stompen in haar buik. Ze staat met haar kont naar achter en voorover gebogen. Hulpeloos ontvangt ze dit pak slaag terwijl ze alleen maar met haar kont naar achter en krom gebogen staat.

Dat het eigenlijk alleen een worstelpartijtje zou blijven lijkt te zijn vergeten. Ook Celina's collega's denken hier niet aan. Ze zien alleen dat hun collega een pak slaag krijgt en kijken met ogen vol ongeloof. Voordat de dames op de vuist gingen leek het toch dat Celina degene moest zijn die hier zou winnen. Ze is een kop groter dan de Marokkaanse en is fit. Maar ze is gewoon een slappe dweil moeten de dames helaas constateren.

Na een serie van 10 vuistslagen in de maag besluit Farida dat het genoeg is geweest. Celina zakt door haar knieën op de grond en jammert van de pijn in haar buik. "Op staan jij, ik ben nog lang niet klaar met jouw." En ze helpt Celina weer op haar wankele benen te staan. Farida heeft een duivels plan. Ze opent de knoop van Celina's strakke jeans en trekt de rits van haar broek omlaag.

Celina heeft dit amper door. Ze is versuft en heeft een ongelooflijke pijn in haar buik. Ze heeft het idee zo te moeten kotsen. Maar dan is ze er weer bij. Celina voelt tot haar schrik dat haar strakke jeans van haar kont wordt getrokken! De broek voelt ze omlaag gaan over de welving van haar heupen en kont. De koude lucht die ze voelt op haar billen omdat ze een roze string aan heeft brengt haar weer bij zinnen.

"Hey, hey, wat, wat doe je? Wat doe je? NEEEEEEEE LAAT DAT… BLIJF VAN MIJN BROEK AF!" Maar tot haar grote schrik voelt ze hoe haar jeans wordt uitgetrokken. Lager en lager tot aan haar knieën. Omdat de blouse nog om haar armen geklemd zit kan ze er weinig tegen doen om het strippen te voorkomen. Ze buigt naar voren in en poging haar broeksband te pakken. Maar nu ze voorover staat grijpt Farida haar in haar kruis.

Met een gezicht van schrik omdat ze in haar kruis wordt gegrepen springt Celina op en verliest haar evenwicht. Ze valt voorover plat op haar buik. En nu ze op de grond ligt kan de lachende Farida heel makkelijk haar jeans volledig uittrekken. Als Celina met spartelende benen op de grond ligt zonder broek trekt Farida ook haar blouse nu volledig uit.
Celina ligt op de grond slechts gekleed in haar roze BH en roze string!

Shanti en Sharda staan met open mond te kijken. Vol ongeloof zien ze hoe hun collega die het voor hen opnam op de grond ligt in slechts haar ondergoed. Ze schamen zich voor Celina. Ze hebben met haar te doen maar voelen ook de afgang van hun collega die het gevecht met zo'n zelfverzekerde houding in ging.

Yvonne en Lenny hebben ook wel te doen met hun collega maar als zij elkaar aankijken proesten ze het uit van het lachen. Ze willen niet lachen maar het overkomt hen gewoon. Het is ook zo een komisch gezicht hoe Celina die wel even dacht de kleine Farida aan te pakken als een natte dweil in elkaar word geslagen. Heel triest eigenlijk maar nu ze ook nog word uitgekleed hebben ze het niet meer. Ze willen niet lachen maar gieren het uit. En dit wordt nog erger als Shanti en Sharda hen bestraffend aankijken. "HAHAHAHAHAHA!"

Celina is inmiddels met veel moeite opgestaan. Ze voelt zich zo naakt slechts gekleed in haar BH en stringetje. Ze wil eigenlijk hard weglopen maar kookt van woede als ze Farida zelfvoldaan en lachend naar haar ziet kijken. "Jij, jij kut meid ik maak je af!" En ze valt met de moed der wanhoop weer aan.

Met gestrekte armen om Farida te willen grijpen rent ze vooruit. Haar rivale pakt haar rechterarm en zwaait haar in 1 beweging door. Door de vaart die ze al had word Celina naar voren geworpen. Ze draait een paar keer om haar as en valt tenslotte over haar eigen benen en belandt languit achterover op een buro waar ze overheen valt.

"HHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" krijsend word ze door het kantoor gesmeten en valt achterover een buro over. Computers en telefoons neemt ze mee in haar val en het buro lazert ook nog eens compleet om. Ze ligt languit uitgeteld op het omgevallen buro. "ohhh ohhh" jammert ze. Ze kreunt maar probeert toch weer op te staan.

Na een moeizame inspanning staat Celina dan eindelijk toch weer op haar benen al is het wankel. Ze ziet er verwilderd uit. Haar lange blonde haar zit verwilderd en bezweet en volledig in de war. Haar gezicht nog half onder de slagroom en chocolade resten. Haar make-up is uitgelopen. En haar lijf is nat van het zweet. Tot Celina's grote schrik ziet ze dat haar roze string half is afgezakt en ze trekt deze snel op. In haar nervositeit trekt ze deze te hoog op en geeft zichzelf een wedgie. Ze kijkt verschrikt uit haar ogen.

"Je bent echt een enorm slap wijf Celina. Ik heb zin om je nog meer inelkaar te meppen hahaha." En nu is het Farida die tot de aanval overgaat op haar jammerende rivale. Ze vloert Celina makkelijk door haar pootje te haken. En gaat bovenop haar buik zitten en houd haar armen omlaag naast haar lichaam. Celina ligt onder haar kleine rivale op haar rug en probeert hardnekkig los te komen. Maar haar armen komen niet van de grond. Ze voelt tot haar afgrijzen dat ze gewoon veel en veel zwakker is dan haar tegenstandster. Ze kan wel janken.

Sharda roept dat het nu wel welletjes is geweest. "Farida stop alsjeblieft. Je hebt nu wel gewonnen." "Stoppen? Nou dacht het nog even niet. Maar maak je geen zorgen ik verneder dit wijf nog een beetje maar zal haar heel laten." En dit gezegd hebbende pakt ze Celina bij het blonde haar en sleept haar oudere rivale aan het haar over de werkvloer.

Schreeuwend van de pijn en de paniek wordt Celina aan haar haren door het kantoor getrokken. Ze loopt gebogen en af en toe vallend achter Farida aan. Haar handen op haar pijnlijke scalpel. Farida duwt Celina met haar hoofd onder de kraan en zet deze aan. "Zo eerst even die kop van je wassen".

Celina hangt met haar hoofd onder de koude kraan en staat gebogen. Farida rukt de BH van haar rivale los en trekt het roze stringetje van Celina's kont. Terwijl dit gebeurt jammert Celina omdat ze voelt dat ze nu helemaal naakt staat. Farida haalt haar onder de kraan vandaan en duwt Celina over de leuning van een leren bankstel in het kantoor. Celina ligt nu in haar blote kont omhoog over de bank.

En Farida begint de blote billen van haar rivale te spanken. "HEY EHHH HEY WAT EHH HEY IK, IK OOHHHH" zegt de totaal verbouwereerde Celina die niet kan geloven dat ze als een kind een pak op haar blote billen krijgt van haar collega!

Yvonne en Lenny proesten het weer uit van het lachen. Celina een volwassen vrouw ligt in haar blote reet en wordt door een klein vrouwtje als Farida getrakteerd op billenkoek. En het is ook een komisch gezicht om de volwassen vrouw met spartelende benen en hevig deinende borsten en jankend als een kind te zien liggen over de leuning van een leren bank.

Nadat Celina haar kont diep rood is geslagen word ze op de grond gesmeten. Ze ligt op haar rug. Ze voelt hoe Farida haar benen nu pakt en haar weer dubbel vouwt. Ze wordt door Farida in een facesit genomen! Terwijl Farida op het gezicht zit van Celina heeft ze haar oudere rivale dubbelgevouwen. En ze spreidt voor de ogen van haar collega's de naakte benen van Celine.

Shanti, Sharda, Yvonne en Lenny kijken naar de gespreide benen van Celina en zien het naakte en geschoren kutje van hun collega evenals haar anus! Ook Yvonne en Lenny kunnen nu even niet meer lachen. Ze beseffen wat een vernedering en afgang Celina hier te verduren heeft. Ze is gewoon volledig in elkaar geslagen en voor schut gezet en belachelijk gemaakt door die irritante Farida en ligt nu met gespreide benen waardoor haar kut en anus, haar anus is te zien! Ze is gekleineerd en allen hebben te doen met Celina wat ze toch allemaal een hele leuke en lieve collega vinden die ze deze afgang niet gunnen.

"Zo en nu heb ik wel duidelijk gemaakt geloof ik wie hier de sterkste is. Ik verwacht van jullie geen gezeik meer. En deze domme oude naakte doos. Die gaat bij het vuil." En dit gezegd hebbende pakt ze de groggy Celina op onder haar schouders. Ze helpt haar rivale op te staan. En dirigeert haar naar een grote prullenbak.

Dan wordt Celina meet haar blote kont in de grote prullenbak geduwd. Celina zakt met haar kont zo ver weg in de prullenbak dat ze tot haar knieën in de bak zit. Met een domme grijns op haar gezicht zit de naakte blondine in de prullenbak. Haar gezicht en haar nat en een kop van wat is me nu toch allemaal overkomen?

Lachend en tevreden kijkt de arrogante Farida naar het eindresultaat. "HAHAHAHA je zit er goed bij Celina. En voordat ik lekker van mijn vrije avond ga genieten wil ik nog even dat je herhaalt wat ik nu zeg." Met een vragende blik kijkt Celina die naakt in de prullenbak zit naar wat er nu weer gaat komen.

"Zeg me na. Ik Celina ben een ongelooflijke slappe dweil en een enorme domme doos. Kun je dat zeggen?" Celina die weer tranen in haar ogen krijgt en beseft hoe belachelijk ze erbij zit met haar kont en volledig naakt in een prullenbak voor de ogen van haar collega's herhaalt stamelend… "Ik ben Celina en ik, ik…. ik ben een slappe kut die niet kan vechten en je… je hebt me voor schut gezet en ik ben helemaal niks. Ik ben een lachertje ik… ik" jankend zit ze in de prullenbak.

Farida die ook wel hoort dat dit niet precies is wat ze had beveelt te zeggen besluit dat het genoeg is. Ze ziet dat ze haar rivale compleet heeft gebroken en vernederd. Ze beseft dat als Celina haar in de toekomst tegenkomt waarschijnlijk in haar broek zal pissen van angst voor haar. Tevreden verlaat ze het kantoor.

Shanti, Sharda, Yvonne en Lenny staan wat ongemakkelijk om de prullenbak heen waarin hun naakte collega Celina zit. Celina die jankt probeert uit alle macht uit de prullenbak te komen. Ze kreunt en zucht maar haar kont zit vast. Met een onnozele uitdrukking op haar gezicht kijkt ze haar collega's aan met een uitdrukking van het lukt niet, kunnen jullie me helpen?

Nadat met enige moeite haar collega's haar naakte lijf uit de prullenbak hebben gekregen rent de naakte en jankende Celina naar haar buro waar ze haar tas pakt. Ze holt langs haar collega's naar de uitgang met deinende borsten en schuddende billen. Sharda roept haar nog na. "Celien wacht nou toch schat je kleren deze kun je toch aan doen?"

Maar Celina wil alleen maar weg. Weg bij de mensen die hebben gezien wat er met haar is gebeurd. En net als ze bij de uitgang is staat ze tot haar grote schrik en afgrijzen oog in oog met hun afdelingsmanager Petra. Petra was eerder naar huis gegaan omdat ze jarig is maar was tot haar grote irritatie haar laptop vergeten dus moest ze terug. Nu staat ze oog in oog met een naakte Celina???

"Zeg Celien wat is dit?" Celina die met open mond voor haar chef staat weet niet wat ze moet zeggen. Kuis houdt ze haar handen voor haar borsten en vagina. Haar mond beweegt open en dicht als een vis die op het droge is gespoeld. Ze stamelt "Ik, ik, ik, ik………… ik,………………..ik" En rent dan langs haar chef.

Jankend holt ze naar de fietsenstalling en pakt haar fiets. Ze gaat zitten op het zadel en het gevoel van haar naakte kut en haar blote billen op het zadel laten voelen hoe naakt ze is. Ze rijdt zo hard als ze kan naar huis. Verbaasde blikken van alle mensen negerend die haar onderweg tegen komen. Deze mensen zien ook niet dagelijks een volledig naakte en huilende vrouw op een fiets.

Thuis aangekomen ziet ze tot afgrijzen dat haar buren voor de deur staan dus ook zij zien de naakte Celina hollend en jankend voorbij gaan. Binnen aangekomen gaat de blondine languit op haar bed liggen en huilt een uur lang aan 1 stuk door. Het gevecht en de complete afgang gaan maar door haar gedachten. Ze valt uiteindelijk in slaap.

Na een paar uur slaap en een nachtmerrie wordt ze wakker. Ze beseft dat wat haar is overkomen helaas echt is gebeurd. Ze pakt haar telefoon. Shanti, Sharda ze hebben haar allemaal proberen te bellen en geappt. In de app jes valt te lezen dat ze ondanks haar verlies trots op haar zijn omdat ze het voor hun had opgenomen.

Celina is die week niet meer naar haar werk gegaan. Ze kon de mensen die haar afgang hadden gezien gewoon niet onder ogen komen. De week erop had ze een overleg met Petra haar afdelingshoofd. Uiteindelijk is er uitgekomen dat Farida is overgeplaatst naar een ander filiaal van de bank. Celina kon er met haar collega's gewoon blijven werken.

Maar de enorme afgang die ze heeft moeten ondergaan zal ze nog een plekje moeten geven. Het gevoel van totale vernedering zal met de tijd hopelijk een beetje gaan slijten bij Celina.


EINDE

*

Offline Celina

 • Senior Member
 • ****
 • 53
 • love schoolgirlpins and facesits
Re: Zelfoverschatting...
« Reply #1 on: August 13, 2019, 09:05:59 AM »
GRANDIOOS

*

Offline Amanda44

 • Full Member
 • ***
 • 48
Re: Zelfoverschatting...
« Reply #2 on: August 18, 2019, 09:50:33 PM »
Wow wat een verhaal! Zo leuk die Nederlandse verhalen. Ik wil meer !  :-)

*

Offline Celina

 • Senior Member
 • ****
 • 53
 • love schoolgirlpins and facesits
Re: Zelfoverschatting...
« Reply #3 on: September 02, 2019, 12:14:59 PM »
arme Celina, kansloos verloren.

*

Nata

 • Guest
Re: Zelfoverschatting...
« Reply #4 on: September 09, 2019, 12:53:31 PM »
Schitterend verhaal. Arme Celina....

*

Belgianfighter59

 • Guest
Re: Zelfoverschatting...
« Reply #5 on: September 09, 2019, 01:48:54 PM »
Schitterend

*

Offline dutch girl

 • Full Member
 • ***
 • 47
 • i am sabine i like submission wrestling with pins
Re: Zelfoverschatting...
« Reply #6 on: October 14, 2019, 09:35:37 AM »
geweldig wat een schitterend verhaal!!!
i am a tough cute girl 5.8 136 lbs 28 y.o. i like to pin u females only

*

Offline Celina

 • Senior Member
 • ****
 • 53
 • love schoolgirlpins and facesits
Re: Zelfoverschatting...
« Reply #7 on: June 19, 2020, 03:33:21 PM »
groetjes van Farida